I väntan på flyget

För den som regelbundet är ute och flyger så vet man att det kan bli en hel del tid på en flygplats. Framförallt om man mellanlandar på någon flygplats och ska med ett annat flyg exempelvis hem. Det gäller att man kan hitta på aktiviteter i väntan på flyget så inte det blir långtråkigt.

Hitta på spännande saker

Då de flesta av oss har med oss våra smarta telefoner så finns det mycket som vi kan använda dessa till. Det går att hitta på spännande saker på sin mobiltelefon. Gå in på ett online casino och försök hitta något gratis slots spel som du kan spela under en stund. Tänk dock på att hitta något ställe med gratis WiFi så du surfar utan kostnad. Hot Spots brukar finns lite varstans på flygplatser. Det gäller också att hålla uppsikt på väskor och annat som man har med sig så man inte blir för djupt insjunken i spelet på mobilen.

Hitta på egna tävlingar

Är ni ett gäng som flyger tillsammans så kan ni hitta på egna tävlingar. Exempelvis så kan ni se vem som köper den konstigaste souveniren. Det går också att bestämma ett antal saker som ska fotograferas med mobilen under en viss tid. Vi säger att under 15 minuter så ska man ha fotograferat en man med hatt, en familj med fyra barn, en flygkapten, ett flygplan. Ja, ni förstår. Det finns massor med saker som man kan välja att få på bild.